Een kind steekt haar vinger op bij de kindernevendienst

App en nieuwsbrieven


Nieuwsbrieven

Elke zaterdag komt de zondagsbrief uit. Hierin staan de details over de komende kerkdiensten, over de collecten en andere activiteiten en mededelingen.

Daarnaast komt er ook tweewekelijks een pastorale nieuwsbrief uit. Naast een korte meditatie bevat deze nieuwsbrief pastorale berichten. Dit kunnen zowel dankpunten als gebedspunten van gemeenteleden zijn. Je kunt de pastorale nieuwsbrief zien in de Oostpoort App.

Meld je aan voor de zondagsbrief


Oostpoort App

We hebben als gemeente onze eigen mobiele app, deze is bedoeld voor de eigen gemeenteleden. Je kunt in de app:

  • Berichten delen, dit kan gemeentebreed, maar ook in specifieke groepen. In de kerkapp worden ook de zondagsbrief en de pastorale nieuwsbrief gedeeld.
  • De agenda bekijken van de komende activiteiten. Zo weet je precies wanneer bepaalde activiteiten gepland staan.
  • Een gift geven, tijdens de dienst of op elk ander moment van de week.
  • Gemeenteleden vinden, om zo onderling de verbinding te kunnen maken.
Ontdek het op Google Play Download on the App Store

Na het downloaden moet je je aanmelden met een e-mailadres en herkenbare foto. De kerkapp-beheerder vraagt na of je inderdaad mee leeft of wil leven met de Oostpoort en laat je vervolgens toe en dan kun je gebruik maken van alle functies.


De Oostpodcast

De Oostpodcast wordt gemaakt door twee gemeenteleden, Onno en Rene. Met deze podcast krijgen gemeenteleden een podium waardoor we hem of haar beter leren kennen. We zoeken de onderlinge verbinding maar niet dezelfde mening. Door te luisteren naar elkaar hopen we geïnspireerd te raken en verder te groeien als lichaam van Christus in alle seizoenen van ons leven.

Klik op de knop om naar de website te gaan om alle afleveringen te zien, of luister gelijk een aflevering hieronder!