Actueel

De Oostpoort App komt eraan!

26-09-2020,

Kerkapp van de Oostpoort

Binnenkort is is er een eigen kerkapp voor de Oostpoort beschikbaar. Deze kerkapp is alleen toegankelijk voor gemeenteleden en vervangt (zoveel mogelijk) alle huidige communicatie vanuit de Oostpoort (zoals nieuwsbrieven). De kerkapp heeft meer mogelijkheden, zoals onderling communiceren, een gemeentegids, organiseren met agenda's en bijdragen aan de collecte. Zie voor meer informatie: "verwijzing naar website pagina met info".

Lees verder

Marriage Course (online)

04-07-2020,

Marriage Course

In het najaar is er weer een Marriage Course. Deze keer online! Kijk op www.marriagecoursegouda.nl. Neem gerust contact op (via de contactgegevens op de website) als je vragen hebt. Nu al zin in? Meld je vast aan!

 

Lees verder

Corona update

12-03-2020,

 

Vrijdag 13 maart 2020,

In aanvulling op eerdere berichtgeving heeft de kerkenraad besloten dat er vanwege het coronavirus tot eind maart naast alle kerkdiensten ook alle gemeentebrede activiteiten niet doorgaan in de Oostpoort. Concreet betekent dit dat onder andere de volgende activiteiten niet door gaan:

Kleding ruilbeurs op 25 maart

de Filmavond op 26 maart 

Taizéavond op 29 maart

Koffie met een glimlach

Ouderen contactmiddagen

Diensten in de Irishof 

Follow Me, Follow Me Next en de jeugdclubs.

 

Dit besluit is in lijn met het advies van de PKN-Gouda en sluit aan bij het dringende advies van de overheid om bijeenkomsten van meer dan 100 mensen af te gelasten.

Met ons besluit willen meewerken aan maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Ook andere protestantse wijkgemeenten in Gouda laten de kerkdiensten de komende weken vervallen.

 

Via de  http://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11246 wordt er zondag om 10.00 uur een overdenking verzorgd door ds. Tanno Verboom. Deze is ook op een later tijdstip terug te luisteren.

Wij blijven de landelijke ontwikkelingen volgen en nemen uiterlijk voor eind maart een besluit voor de volgende periode. Houdt onze website en de berichtgeving via onze zondagsbrief in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Zodra dit verantwoord is ontmoeten wij u weer graag in de Oostpoort.

 

Uiteraard blijven we wel bereikbaar via e-mail en telefoon.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

 

Peter van Nieuwkoop

e-mail: Scriba@oostpoort.net

tel.:      0622515012

Lees verder

Beleidsplan 2019-2023

30-06-2018,

Beleidsplan Oostpoort 

Onze missie

De Oostpoort is een geloofsgemeenschap voor jong en oud. God komt op de eerste
plaats en we weten ons verbonden met de wereldwijde kerk, die God zelf gesticht heeft en onderhoudt. We willen Jezus volgen, omzien naar elkaar, betrokkenheid tonen bij mensen in nood en zorg dragen voor Gods schepping.
 
Lees verder

Deel deze pagina op:
Disclaimer | © 2014: De Oostpoort | Ontwerp en realisatie: Graficelly