Thema van seizoen 2019 - 2020:

‘Zitten, Wandelen en Standhouden’

 

De Themazondagen die er zijn, zijn wat creatiever en experimenteler van opzet en liturgie dan de 'gewone diensten'. Vaak is er -naast de eigen predikant ds.Tanno Verboom- een spreker over een bepaald thema. Soms is er een kunstenaar, die vertelt over zijn werk en inspiratie. Daarnaast werkt altijd een van onze muziekgroepen mee.

 

Meestal hebben we na de 11.00 uurs dienst een lunch met elkaar. Het is de bedoeling dat ieder daar zelf iets voor mee neemt en we met elkaar delen. Na de lunch wordt er van 13.00- 13.45 uur een workshop gegeven door de spreker en zijn er eigen programma's voor 4-16-jarigen.

 

We beginnen het seizoen met de Startzondag waarin het hele programma (alles wat er voor alle leeftijden te doen is in de gemeente) verteld wordt en na de 2e dienst een BBQ met de hele gemeente en genodigden uit de wijk op het plein voor de kerk. Hierna volgen er 3 Themazondagen (november/ februari/ april) met een onderwerp dat past bij het jaarthema. We sluiten het jaarthema af met de 5e en laatste themazondag en hebben dan na de 2e dienst een ontmoeting met een drankje en hapje.

 

​Voor het complete programma klik hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina op:
Disclaimer | © 2014: De Oostpoort | Ontwerp en realisatie: Graficelly