Thema van seizoen 2015-2016: 'Luisteren naar God'

 

De 5 Themazondagen die er zijn, zijn wat creatiever en experimenteler van opzet en liturgie dan de 'gewone diensten'. Vaak is er -naast de eigen predikant ds.Tanno Verboom- een spreker over een bepaald thema. Soms is er een muziekgroep zoals 'Schrijvers voor gerechtigheid' . Daarnaast werkt altijd een van onze muziekgroepen, Blended of Pro Deo, mee.

Meestal hebben we na de 11.00 uurs dienst een lunch met elkaar. Het is de bedoeling dat ieder daar zelf iets voor mee neemt en we met elkaar delen. Na de lunch wordt er van 13.00- 13.45 uur een workshop gegeven door de spreker en zijn er eigen programma's  voor 4-16 jarigen.

We beginnen het seizoen met de Startzondag waarin het hele programma (alles wat er voor alle leeftijden te doen is in de gemeente) verteld wordt. Hierna volgen er 3 Themazondagen (november/ februari/ april) met een onderwerp dat past bij het jaarthema. We sluiten het jaarthema af met de 5e en laatste themazondag en hebben dan na de 2e dienst een BBQ met de hele gemeente op het plein voor de kerk.

 

voor data en verdere informatie, zie menu item agenda

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina op:
Disclaimer | © 2014: De Oostpoort | Ontwerp en realisatie: Graficelly