Het gebedsteam

Wilt u reageren op wat u in de dienst heeft gehoord? Of wilt u graag voor uzelf, een naaste of een situatie laten bidden? Kom dan na afloop van de zondagse dienst langs bij het gebedsteam. Elke zondag staat het gebedsteam voor u klaar om te luisteren en samen te bidden. Het gebedsteam is er voor iedereen die onze diensten bezoekt: jong en oud, gelovig en ongelovig. Door persoonlijk gebed willen we elkaar bemoedigen in het geloof en samen bouwen aan het koninkrijk van God.  

 

Dienen in het team

Als lid van het gebedsteam mag je meewerken in Gods koninkrijk van rechtvaardigheid, vrede en vrijheid. Je luistert naar de lasten van de ander en bent getuige van de wonderen die God doet in mensenlevens. Een lid van het gebedsteam heeft geen bijzondere gaven, enkel de bereidheid om God en de ander te dienen. Iedereen die vertrouwt op de leiding van de Heilige Geest kan meedoen in het gebedsteam.

 

Interesse?

Wilt u graag meebouwen aan het koninkrijk van God en de ander dienen? Dan is een plek in het gebedsteam wellicht iets voor u. Neem gerust contact op met Hilde Pereboom  bidden@oostpoort.net voor meer informatie. De profielschets vindt u   hier
Deel deze pagina op:
Disclaimer | © 2014: De Oostpoort | Ontwerp en realisatie: Graficelly