Bidden is spreken met God.

Bidden is een even natuurlijke uitdrukking van geloof, als ademen dat is van leven.

Daarom zijn er allerlei gelegenheden en manieren waarop we in de Oostpoort bidden: voor onszelf, voor anderen en voor de wereld.

 

1.       Persoonlijk gebed.

  1. Na elke kerkdienst is er de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek te hebben met leden van het gebedsteam en gebed te vragen/ontvangen.
  2. U kunt per email gebed vragen door een mail te sturen naar  bidden@oostpoort.net

Als u hierin uw gebedspunt beschrijft, ontvangt u een reactie van een lid van het gebedsteam. 
Als u uw telefoonnummer in de mail vermeldt kan er ook een belafspraak met u gemaakt worden.

 

2.       Bid4all

Op vier avonden in het najaar en 4 avonden in het voorjaar zijn er gebedsmomenten die steeds een ander focus hebben: kinderen/zieken/zending en evangelisatie/de vervolgde kerk etc. Voor details van deze avonden zie de zondagsbrief en/of de Oostpoort App.

 

3.       Whatsapp gebedsgroepjes
Eens per week komen er kleine groepjes gemeenteleden online bij elkaar om met en voor elkaar te bidden en voorbede te doen voor anderen.
De groepjes bepalen zelf welke tijd het geschiktst is voor hen.  Als U zich bij een groepje zou willen aansluiten, kunt U dit aangeven via  bidden@oostpoort.nl

 

4.       Gebedsbrief
Elke maand wordt er een gebedsbrief gemaakt met een gebedsonderwerp voor elke dag, gelinkt aan de Oostpoort gemeente. De gebedsbrief wordt gepubliceerd in de Oostpoort app. Als U de brief per mail wilt ontvangen kunt U dat doorgeven op  bidden@oostpoort.net

 

5.       Zendingsgebedskring
Deze kring is Gouda breed en het focus is gebed voor de zendingswerkers die uit de PKN Gouda zijn uitgezonden. Deze gebedskring is in de avond en wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand.
 

Voor meer informatie:  bidden@oostpoort.net

 

Deel deze pagina op:
Disclaimer | © 2014: De Oostpoort | Ontwerp en realisatie: Graficelly